top of page
Writer's pictureAnni Kukkonen

Simppeli päärynä-juustosalaatti


Tässä ratkaisu joulun ajan illanistujaispöytään tai joulupöydän raikastukseksi. Päärynä tuo mukavaa makeutta salaattiin, ja leipäjuusto (tai minun sanoin narskujuusto) ja avokado pehmeää suutuntumaa ja ruokaisuutta. Valitse salaattipohjaan väriä erilaisilla salaattilaaduilla ja kruunaa asetelma saksanpähkinöin ja balsamico-pirskotuksin.


Resepti:

- 100 g friseesalaattia, punasalaattia, vuonankaalia, rucolaa...

- 200 g leipäjuustoa

- 1 kypsä päärynä

- 1 kypsä avokado

- 50 g saksanpähkinöitä

- Balsamikastiketta, esim. viikuna

Valmistus:

- Revi ja asettele salaatti laakealle tarjoilulautaselle.

- Viipaloi päärynä ja avokado, kuutioi juusto ja aseta salaattipedille.

- Rouhi ja ripottele pähkinät päälle.

- Pirskota balsamikastiketta salaatille ja nauti!


-Anni-

bottom of page